12. Ulusal Aydınlatma Kongresi

12. Ulusal Aydınlatma Kongresi

Değerli Sektör Paydaşlarımız,

Aydınlatma Türk Milli Komitesi olarak “aydınlatma sektöründe araştırma, tasarım, uygulama ve üretim gibi değişik alanlarda çalışan kişileri bir araya getirmek, karşılıklı bilgi ve deneyim aktarımını sağlamak” amacıyla 1996 yılından beri “Ulusal Aydınlatma Kongresi”ni düzenlemekteyiz.

Hepimizin bildiği gibi aydınlatma, farklı uzmanlık alanlarından oluşan disiplinlerarası bir çalışma konusudur. Aydınlatma alanında, akademi ve özel sektörde farklı uzmanlıklarla çalışan kişiler olarak hepimizin ortak hedefi aydınlatmanın konusuna özel tasarlanmış, aydınlatma tekniğine uygun, nitelikli aydınlatmaya ulaşmaktır. Bu bağlamda bu yıl 12.’sini düzenlediğimiz kongremizin ana teması “Türkiye’de Nitelikli Aydınlatma” olarak belirlenmiştir. Konuya ilişkin; Aydınlatmada Eğitim ve İnsan Kaynağı, Nitelikli Aydınlatma İçin Tasarım, Dünya Standartlarında Tasarlanmış Üretim, Aydınlatmada Satış ve Tüketici Bilinci olmak üzere dört ana oturum başlığı oluşturulmuştur. Bu oturumlar, ATMK’nın temsilcisi olduğu CIE’nin bölümlerine ilişkin konularda sunumlu bildiri ve sunumlu posterlere açıktır.

Kongre süresince aydınlatma alanında çalışan bilim insanlarını ve sektördeki; araştırma, tasarım, uygulama ve üretim gibi farklı sahalarda çalışan temsilcilerini bir araya getirerek, “Türkiye’de Nitelikli Aydınlatma”  konusunu, güncel uygulamalar ve geleceğe ilişkin önerilerle ortak bir platformda detaylı olarak irdeleme ve tartışmak amacıyla sizi “12. Ulusal Aydınlatma Kongresi ve Uluslararası Aydınlatma ve Elektrik Malzemeleri Fuarı” na davet etmekten büyük onur duyuyoruz.

Katılımınız ve katkılarınız ülkemizde aydınlatmanın geleceği açısından değerli olacaktır.

Kongre için katılımcı ya da izleyici olarak başvurular aşağıdaki link aracılığı ile kabul edilmektedir.

http://12uak.atmk.org.tr

İstanbulLight Uluslararası Aydınlatma ve Elektrik Malzemeleri Fuarı | 18-21 Eylül 2019 paralelinde

12. ULUSAL AYDINLATMA KONGRESİ | 18-19 Eylül 2019

İstanbul Fuar Merkezi -  Salon 10

Yeşilköy - İstanbul

Saygılarımızla,

 

ATMK Yönetim Kurulu

Aydınlatma Türk Milli Komitesi

İstanbul Teknik Üniversitesi

Enerji Enstitüsü

Ayazağa Kampüsü

34469,  Maslak - İstanbul

Tel:      0212 2856050

Faks:    0212 2856051

Mobil :   0537 3597797

e-posta: 12uak@atmk.org.tr