“Kent Aydınlatma Master Plan Çalışması Eğitimi (CIE Tutorial on Urban Lighting Masterplanning)” için kayıt platformu açılmıştır...

“Kent Aydınlatma Master Plan Çalışması Eğitimi (CIE Tutorial on Urban Lighting Masterplanning)” için kayıt platformu açılmıştır...

CIE (Uluslararası Aydınlatma Komisyonu) tarafından Komitemiz ev sahipliğinde İstanbul’da 3-5 Mayıs 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek, kurumsal üyemiz GRUP İMAJ AYDINLATMA’nın platin sponsor olduğu “Kent Aydınlatma Master Plan Çalışması Eğitimi (CIE Tutorial on Urban Lighting Masterplanning)” için kayıt platformu açılmıştır. Sizlerin bu yıl ücretsiz sahip olabildiğiniz “CIE 234: A Guide to Urban Lighting Masterplanning” başlıklı Teknik Rapor temelli eğitim, uzman konuşmacılar, tartışma panelleri, raporda da örnek gösterilen İstanbul gündüz-gece şehir turları, boğaz bot gezisi programları ile bütünleşik olarak programlanmıştır. 3 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak CIE Teknik Komite toplantılarına da katılma olanağı bulunmaktadır.

Uluslararası bilgi ve deneyimlerin paylaşılacağı etkinliğin aydınlatma alanında çalışan profesyoneller, akademisyenler ve özellikle belediyeler, politika yapıcılar ve karar vericiler için önemli kazanımlar sağlayacağı düşünülmektedir.

Etkinlik hakkındaki tüm güncel detaylara ve kayıt bilgisine CIE web sitesinin (https://cie.co.at/news/cie-tutorial-urban-lighting-masterplanning) adresi üzerinden erişilebilmektedir.

Kayıt için organizasyon firması TOPKON ile cietutorial@topkon.com veya ilgili kişi olan Tuğba Giray Dural ile tdural@topkon.com email adresleri üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Eğitim Programı için tıklayınız...