Uluslararası “BalkanLight 2024” Konferansı... bildiri özeti son gönderim tarihi 15 Nisan 2024

Uluslararası “BalkanLight 2024” Konferansı... bildiri özeti son gönderim tarihi 15 Nisan 2024

Uluslararası “BalkanLight 2024” Konferansı 28-29 Kasım 2024 tarihlerinde, İstanbul’da Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda Light + Intelligent Building Fuarı ile birlikte ATMK ev sahipliğinde “Future of Lighting: Efficient and Intelligent” ana teması ile aydınlatmanın tüm konularındaki yeni çalışmalara açık olarak gerçekleştirilecektir.

Bulgaristan, Bosna-Hersek, Hırvatistan, Kuzey Makedonya, Romanya, Sırbistan, Slovenya, Türkiye ve Yunanistan’dan ülke temsilcileri ve uzmanların katılımı ile gerçekleştirilecek Konferansa bildiri özeti son gönderim tarihi 15 Nisan 2024 olarak belirlenmiştir. Ayrıca bildiri özet gönderimine ve konferansa ilişkin detaylı güncel bilgilere balkanlight2024.atmk.org.tr web sayfasından erişilebilmektedir.

Faydalı bilgi ve deneyim paylaşımları yaşayabileceğimiz bu uluslararası organizasyonda bizlerle birlikte olmanızı, araştırma ve uygulama çalışmalarınızdan türetilmiş yayınlarınızın da konferans programımızda yer almasını arzu ediyoruz. Seçilen makaleler hakem sürecinden geçtikten sonra MEGARON’da (Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi E-Dergisi-https://megaronjournal.com/jvi.aspx) yayınlanacaktır. 

Konferansın ilk duyurusu için tıklayınız...